For gymnasielærere – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Efter- og videreuddannelse > For gymnasielærere

Efter- og videreuddannelse for gymnasielærere

Københavns Universitet tilbyder faglig opdatering og ny viden gennem kortvarige arrangementer, kurser og inspirationsdage, og længerevarende tilbud om efter- og videreuddannelse. Du kan på denne side læse om aktuelle tilbud, der retter sig primært mod gymnasielærere.

Inspirationsdage

Flere fakulteter afholder jævnligt tværfaglige inspirationdage for gymnasielærere, hvor du fx kan blive opdateret indenfor natur-, sundheds- og biovidenskabelig forskning eller inden for humaniora, teologi og samfundsfag.

Samfundsvidenskab, humaniora og teologi

  • Den 2. februar 2018 afholder Københavns Universitet en tværfaglig inspirationsdag med fokus på menneskerettigheder og religion. Tilmelding åbner til november. Klik her for at se  program og materialer fra tidligere arrangement.

Naturvidenskab og sundhedsvidenskab

  • Kom til spændende indspark og interessante workshops om årets emne: Min nye verden", 2. februar 2017. Tilmelding åbner til oktober. Læs mere her.

Gymnasierettede sidefag

Hvis du er kandidat og ønsker at opnå undervisningskompetence i gymnasiet eller allerede er gymnasielærer og ønsker supplerende undervisningskompetence, kan du indenfor de fleste gymnasiefag opnå en sådan kompetence ved at bestå det grundfaglige studium. Du kan ikke optages på et helt sidefag, men alene sammensætte denne kompetence via enkeltfag. Fagene er udbudt af de relevante fakulteter, så følg nedenstående link, hvis det drejer sig om:

Bemærk at undervisningstidspunkter, tilmeldingsfrister m.v. kan være forskellige fra fag til fag.

Faglige tilbud til gymnasielærere og -elever

Find alle tilbud om undervisningsmaterialer, foredrag, events og besøg på universitetet og hos jer, som institutter, centre og fakulteter ved universitetet tilbyder på portalen for skole- og gymnaiseområdet.

Fokus.ku.dk - portalen for skole- og gymnasieområdet